Cautare

3130 de rezultate pentru "sistem istanbul" (2.77 secunde)
O alta conditie este si realizarea programelor de extindere a interconexiunilor cu alte piete de energie, in principal a cablului electric submarin Constanta - Istanbul.
"Avem, de exemplu, un program turistic cultural pentru Istanbul, program care se bazeaza in special pe cultura bizantina. Este in ultima saptamana din aprilie, insa deja s-au ocupat jumatate din locuri", a mai spus Mirela Oanta, agent de turism la Mapamond.
Dintre acestea, Praga s-a clasat cel mai bine aflandu-se pe locul 49, Moscova ocupa locul 51, urmatoarele fiind Budapesta (locul 52), Varsovia (59), Istanbul (64) si Sankt Petersburg (67).
s-a desfasurat o sedinta de pregatire a scenariului si a celorlate detalii ale exercitiului- a detaliilor legate de modul in care vor interveni fortele nationale- cu participare nationala si internationala RODELTA, ce va avea loc sub egida Organizatiei Maritime Internationale si a Comisiei Marii Negre de la Istanbul in apele teritoriale romanesti ale bazinului pontic, in ziua de 26 august (ziua de 27 august fiind stabilita ca rezerva) 2009, a declarat pentru "Replica" comandantul de nava Adrian Alexe, directorul RODELTA si seful Centrului Maritim de Coordonare din cadrul Autoritatii Navale Romane.
Aceste subiecte vor fi discutate si la intalnirea la nivel inalt de la inceputul lunii octombrie, de la Istanbul, la care vor participa grupurile bancare, institutiile financiare internationale si autoritatile de supraveghere din tarile de origine si statele gazda, alaturi de oficiali al CE, cu ocazia reuniunilor anuale FMI-BM.
Oferte de la 99 de euro/persoana Craiovenii nu sunt interesati de excursii, chiar daca ofertele prezentate de agentii sunt mai mult decat tentante - de exemplu, trei nopti la Istanbul cu mic dejun si transport cu autocarul costa de la 99 de euro/persoana, trei nopti la Viena si doua la Budapesta cu mic dejun si transport cu autocarul - de la 139 de euro/persoana, trei nopti la Londra cu mic dejun si bilet de avion, de la 318 euro/persoana, trei nopti la Paris cu mic dejun si transport cu avionul - de la 250 de euro/persoana.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Autostrazile sunt incluse in coridorul IV paneuropean, care incepe in Germania, la Nurenberg, si continua pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. In Romania, traseul trece prin Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta, ruta continuand pana la Istanbul.
Drumul intre aceste doua orase face parte din coridorul numarul 10 care leaga Europa Centrala de Istanbul si Asia. Serbia spera ca autostrada intre Nis si frontiera bulgara sa fie gata pana la sfarsitul anului 2012.
Masinile de forare care vor lucra la M5 au fost aduse de la Istanbul cu vaporul pana la Constanta, iar de acolo cu utilaje de mare tonaj la Bucuresti.
Podul de doi kilometri peste Dunare este parte a coridorului paneuropean de transport care leaga orasul german Dresda de Istanbul (Turcia).
Podul Calafat-Vidin este parte a coridorului paneuropean de transport care leaga orasul german Dresda de Istanbul (Turcia). Costurile proiectului au totalizat 226 milioane de euro, iar angajamentul financiar al guvernului bulgar s-a ridicat la 60,7 milioane de euro.
Alte oferte pe care dezvoltatorii le pregatesc in cadrului targului sunt discounturi care merg pana la cateva mii de euro sau la 20% din valoarea initiala, vouchere cadou sau vacante pentru doua persoane la Praga, Istanbul sau Viena.
VII si IV, ar face parte din magistrala Istanbul-Sumen-Chisinau-Odesa-Kiev; - aspect financiar - costuri mai mici de realizare a podului decat in alte locatii propuse;
Makyol este un important constructor din Turcia, implicat in proiecte de infrastructura precum metroul din Istanbul, autostrazi (Blacksea Coastel Road), tunele, poduri, porturi si aeroporturi.
Grig se implica in transferuri Pentru ca au pierdut o zi pe aeroportul din Istanbul la revenirea din Antalya, Petre Grigoras le-a oferit elevilor sai o zi libera in plus.
Urmatorul concurs la care va lua startul sportiva de la CSM Craiova este un semimaraton, programat luna aceasta la Istanbul (Turcia).
In martie sunt Mondialele de sala de la Istanbul, iar eu am deja baremul de participare realizat. Va fi greu, deoarece am avut pauza doar o luna dupa problema cu tendonul.
Olympiakos Pireu - Rubin Kazan (1-0), Besiktas Istanbul - Sporting Braga (2-0), Manchester United - Ajax Amsterdam (Dolce Sport 1, 2-0), Metalist Harkov - Red Bull Salzburg (4-0), Anderlecht Bruxelles - AZ Alkmaar (0-1), Atletico Madrid - Lazio Roma (3-1), Schalke - Viktoria Plzen (Dolce Sport 2, 1-1), Sporting Lisabona - Legia Varsovia (2-2).
Grupele de juniori nascuti in 1999 si 2001-2002 ale CSJ Stiinta U Craiova au avut parte de o experienta frumoasa in intervalul 28 martie - 2 aprilie, disputand cateva partide amicale pe pamant turcesc, la invitatia clubului Galatasaray Istanbul.
google-analytics.com